Romantiske komedier

Kærlighed og lykkelige slutninger er ofte hovedingredienserne i disse film samt en stor portion latter selvfølgelig.

Love Actually

En julefilm hvor flere små historier og menneskeskæbner vikles sammen til en helhed.

My best friends wedding

Juliannes bedste ven skal pludselig giftes og hun indser da at han er hendes livs kærlighed. Nu har hun 4 dage til at sabotere foretagendet.

What happens in Vegas

Joy og Jack vågner op efter en vild nat i Vegas og konstaterer at de er blevet gift. Dette kompliceres af at Jack pludseligt vinder en masse penge ved hjælp af Joys småpenge.

Confessions of a shopaholic

Rebecca er en kvinde med et stort shoppebehov, hvis største drøm er at få arbejde på modebladet Alette.

A Cinderella Story

En moderne version af den klassiske Askepot fortælling.

Den skaldede frisør

Susanne Biers fortælling om to meget forskellige familier der mødes med forventningen om at deltage i et meget romantisk bryllup. Intet går dog helt efter planen, men er alligevel helt rigtigt.

How to lose a guy in 10 days

Hun skal skrive en artikel om, hvordan man slipper af med en fyr på 10 dage. Han har indgået et væddemål om at han kan charmere en kvinde på 10 dage. Hvad sker der når de møder hinanden?

Pretty Woman

Den kendte film om en prostitueret kvinde og en ensom rig forretningsmand, som finder hinanden.

Valentines Day

En film om kærlighed, hvor menneskeskæbner krydser hinanden på særlige måder. Alt udspiller sig på en dag, nemlig Valentins Dag.

Just Married

Tom og Sarah er nygifte og på vej til italien på bryllupsrejse. En rejse som burde blive den lykkeligste i deres liv forvandles hurtigt til lidt af et mareridt.

En tanke om "Romantiske komedier"

  1. Der er ikke noget bedre end en romantisk komedie, især hvis man er samlet en flok tøser og gør en hyggeligt aften ud af det.
    Kendte de fleste film på listen bortset fra “How to lose a guy in 10 days”, så den må jeg hellere få set!
    Der mangler dog lige nogle rigtig gode film såsom: The Holiday, He’s Just Not That Into You, Bridget Jones, 50 First Dates og Sex and the City the Movie.
    Min personlig favorit er helt klart The Holiday, hvor nogle af mine yndlings skuespillere er med nemlig Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet og Jack Black.

Der er lukket for kommentarer.